Παρατείνεται τελικά μέχρι τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, την 1η Ιουνίου δηλαδή, η παραμονή του λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας.
Το αίτημα για την παραμονή του σκηνώματος που κανονικά θα μεταφερόταν την Κυριακή με πολεμικό πλοίο πίσω στην Βενετία, διατύπωσε μετά από παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο Επίσκοπος Φαναρίου Αγαθάγγελος, γενικός διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η Καθολική εκκλησία έκανε δεκτό το αίτημα, καθώς υπήρχε αθρόα συμμετοχή πιστών και η εκκλησία έκρινε ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να προσκυνήσουν το λείψανο και πιστοί από άλλα μέρη της Ελλάδας.
Την Κυριακή το πρωί το σκήνωμα θα μεταφερθεί στον Πειραιά και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αγία Βαρβάρα.
Ελλάδα /
Παρατείνεται η παραμονή του λειψάνου της Αγ. Βαρβάρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Τραμπ: «Συμφωνώ με τον Μητσοτάκη για τους δασμούς»

Τουρκία: 27χρονο μοντέλο έπεσε από αερογέφυρα και σκοτώθηκε προσπαθώντας να αποφύγει την αστυνομία

Δολοφονία Ιταλού επιστήμονα στην Κολομβία - Βρέθηκε διαμελισμένος σε βαλίτσα

Εξαντλημένα και νεκρά χελιδόνια σε δρόμο του Λαυρίου: Τι εξηγεί η ΑΝΙΜΑ

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Η θερμοκρασία δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τους 30°C τη Μεγάλη Εβδομάδα

σχόλια