Πατέρας και γιος είχαν στήσει επιχείρηση εμπορίας νοθευμένου λαδιού - Κατασχέθηκαν χιλιάδες λίτρα

Πατέρας και γιος είχαν στήσει επιχείρηση εμπορίας νοθευμένου λαδιού - Κατασχέθηκαν χιλιάδες λίτρα Facebook Twitter
0

Οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας νοθευμένου ελαιόλαδου φαίνεται ότι είχαν «στήσει» ένας 74χρονος και ο 30χρονος γιος του, που συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικής έρευνας, η οποία διεξήχθη το τελευταίο 24ωρο.

Η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Κιλκίς και Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας έκαναν έφοδο σε δύο αποθήκες, έξω από τη Θεσσαλονίκη, η πρώτη στη Νεοχωρούδα και η δεύτερη στα Διαβατά.

Η αποθήκη της Νεοχωρούδας λειτουργούσε ως παρασκευαστήριο για λάδι «μαϊμού», το οποίο εκτιμάται ότι θα διοχετευόταν με ετικέτες εταιρειών ελαιόλαδου στην αγορά. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι πρόκειται για ηλιέλαιο, στο οποίο γινόταν προσθήκη χρωστικών ουσιών, προκειμένου να προσομοιάζει στο χρώμα και στην όψη με ελαιόλαδο.

Από τις δύο αποθήκες κατασχέθηκαν συνολικά 3.500 λίτρα νοθευμένου ελαιόλαδου και 3.800 λίτρα ηλιέλαιο, όπως επίσης πλαστικά και μεταλλικά μπουκάλια, καπάκια, ετικέτες κ.ά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM