Πάτρα: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με σηψαιμικό σοκ - Δωρίζουν τα όργανά του οι γονείς του

Πάτρα: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με σηψαιμικό σοκ - Δωρίζουν τα όργανά του οι γονείς του Facebook Twitter
Τα όργανα του 2,5 ετών παιδιού που πέθανε νοσηλευόμενο με σηψαιμικό σοκ, δωρίζουν οι γονείς του - EUROKINISSI
0

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου, το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ από τις 3 Δεκεμβρίου, κατέληξε χθες.

Το παιδί είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από την Κέρκυρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πατρών με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ, στις 3 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, παρότι εμφάνισε σημάδια βελτίωσης, τελικά εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών, άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο νοσοκομείο.

Οι γονείς του πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού. Ήδη, έχουν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες και έχει ενημερωθεί ο οργανισμός μεταμοσχεύσεων προκειμένου να στηθεί γέφυρα ζωής. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αναμένει τις ομάδες από τα νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού για να γίνει η λήψη των ζωτικών οργάνων και να σωθούν άλλες ζωές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ