Πέθανε ο- γνωστός κυρίως από την δεκαετία του ’80 -δημοσιογράφος Μιχάλης Γαραλάκος, ο οποίος διατέλεσε επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά Κανάλι 1, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Η κηδεία του θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη στις 13.30 το μεσημέρι από το Γ’ νεκροταφείο.
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του Μιχάλη Γαργαλάκου.
» Ο Μιχάλης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της, καταγράφοντας παράλληλα μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία που την διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του».
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ενα από τα ιστορικά στελέχη του Δημοτικού μας Ραδιοφώνου, του Καναλιού-1, έφυγε από κοντά μας. Ο Μιχάλης Γαργαλάκος με το πάθος του από τη μια και την αγάπη του για το ραδιόφωνο και την ανάλυση της είδησης από την άλλη, ξεχώρισε στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτό τον έκανε αγαπητό στους συναδέλφους του και όσους τον γνώριζαν. Στους δικούς του τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια».
Ελλάδα /
Πέθανε ο Μιχάλης Γαργαλάκος

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Τέμπη: Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο από τις 10 το πρωί

Βρέθηκε ο μικρός Abdul που αγνοείτο εδώ και 7 χρόνια - Είχε γίνει επεισόδιο στο Netflix

Hellenic train: Πώς έγινε η παράσυρση μαθητή από τρένο

Συλλαλητήριο για τα Τέμπη την Παρασκευή 7 Μαρτίου από φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικούς

Καρολίν Νταριάν: Η κόρη των Πελικό μηνύει τον πατέρα της για βιασμό

σχόλια