Πιερία: Μυστηριώδης θάνατος σμηνίτη της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκοτίνα

Πιερία: Μυστηριώδης θάνατος σμηνίτη της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκοτίνα Facebook Twitter
Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας
0

Ένας νεαρός 23χρονος ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας, έχασε τη ζωή του την Παρασκευή το πρωί.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΑ ο 23χρονος σμηνίτης «βρέθηκε λιπόθυμος στη θέση εργασίας του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας. Διεκομίσθη άμεσα στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, συνοδεία Νοσηλευτικού Προσωπικού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΑ: 

«Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, o Σμηνίτης Γ.Π., 23 ετών , ο οποίος υπηρετούσε στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Σκοτίνας, βρέθηκε λιπόθυμος στη θέση εργασίας του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας.

Διεκομίσθη άμεσα στο Κέντρο Υγείας Λιτοχωρίου, συνοδεία Νοσηλευτικού Προσωπικού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται. 

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM