Το Πρωτοδικείο απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στους δημότες Κορυδαλλού

Το Πρωτοδικείο απαγορεύει στη ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στους δημότες Κορυδαλλού Facebook Twitter
0

Η ΔΕΗ δεν θα μπορεί να προχωρήσει, έως τις 10 Οκτωβρίου, σε καμία διακοπή ρεύματος προς τους 1.165 κατοίκους του δήμου Κορυδαλλού, που δεν έχουν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω του λογαριασμού ρεύματος.

Το πρωτοδικείο Πειραιά αποφάσισε, σήμερα, να εκδικαστεί, τελικά, στις 10 Οκτωβρίου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει κάτοικοι και η δημοτική αρχή, κατά της ΔΕΗ. Το αιτιολογικό της απόφασης ήταν ότι δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα, η σχετική απόφαση για το θέμα, του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με την πρώτη του απόφαση το δικαστήριο, στις 16 Φεβρουαρίου, είχε απαγορεύσει στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος κατά των συγκεκριμένων ατόμων, έως την εκδίκαση, στις 16 Μαΐου, των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει η δημοτική αρχή και οι πολίτες κατά της ΔΕΗ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM