Σε 38χρονο ανήκει το αποκεφαλισμένο πτώμα που βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά

Σε 38χρονο ανήκει το αποκεφαλισμένο πτώμα που βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σε 38χρονο άνδρα από το Ηράκλειο της Κρήτης ανήκει το ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα που βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στο λιμάνι του Πειραιά, στο σημείο που δέσουν τα καράβια για την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος είχε φύγει από την Κρήτη τα τελευταία χρόνια προκειμένου να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και τα τελευταία χρόνια ζούσε σε άλλο νησί μαζί με τις οικογένεια του.

Μία εβδομάδα πριν βρεθεί το πτώμα του είχε περάσει από το κατάστημα του αδελφού του για να τον αποχαιρετήσει.

Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν κάποιο στοιχείο για τα αίτια της δολοφονία ή που να οδηγεί στους δράστες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Ελλάδα / Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Απαιτείται επίσης έγγραφο από τις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές που να πιστοποιεί την εγγραφή τους στους επίσημους πίνακες πραγματογνωμόνων
LIFO NEWSROOM