Συνελήφθη 27χρονος που εκμεταλλεύτηκε ανήλικη για παιδική πορνογραφία

Συνελήφθη 27χρονος που εκμεταλλεύτηκε ανήλικη για παιδική πορνογραφία Facebook Twitter
0

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε σε βάρος 27χρονου, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από αίτημα των κυπριακών αρχών για διενέργεια έρευνας σε οικία ατόμου, το οποίο φέρεται να απέσπασε από ανήλικη Κύπρια υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτυακού παιχνιδιού και προγράμματος επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 27χρονου, σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου, που περιείχε κάρτα αποθήκευσης και τρία φορητά μέσα αποθήκευσης, τύπου USB, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι τα ψηφιακά πειστήρια που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Ελλάδα / Τέμπη: Τίτλους σπουδών και άδειες ασκήσεως επαγγέλματος, ζητά ο ανακριτής από τους τεχνικούς συμβούλους

Απαιτείται επίσης έγγραφο από τις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές που να πιστοποιεί την εγγραφή τους στους επίσημους πίνακες πραγματογνωμόνων
LIFO NEWSROOM