Συνελήφθη ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Συνελήφθη ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
1

Ένας Έλληνας, ηλικίας 55-60 ετών, προσήχθη στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα, την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που είναι πιθανότατα τοξικομανής, φέρεται να έχει ομολογήσει, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρό του για την άγρια δολοφονία ήταν η ληστεία. Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και έδωσε το κινητό της τηλέφωνο σε κλεπταποδόχο.

Αργότερα αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια