Συνελήφθη πρώην παίκτρια ριάλιτι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - Διακινούσαν νοθευμένα καύσιμα και ποτά

Συνελήφθη πρώην παίκτρια reality για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται εγκληματική οργάνωση που διακινούσε νοθευμένα καύσιμα και ποτά. Συνελήφθησαν 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός. 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι διαφυγόντες φόροι ξεπερνούν το 1.200.000 ευρώ. Η εγκληματική οργάνωση έφερνε τους διαλύτες από την Βουλγαρία και διατηρούσαν παράνομο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Μέσα στους συλληφθέντες είναι και πρώην παίκτρια γνωστού ριάλιτι, που δηλώνει μοντέλο, όπως μετέδωσε το STAR. 

Πρόκειται για 27χρονη o ρόλος της οποίας στην εγκληματική οργάνωση φαίνεται πως ήταν να φροντίζει για τον εφοδιασμό διαλυτών στα πρατήρια του κυκλώματος. 

«Δεν είχε σχέση με κανέναν»

Ο πατέρας της, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστήριξε ότι δε γνωρίζει κανέναν από τους συλληφθέντες.

«Δεν είχε σχέση με κανέναν, από εκεί πέρα μέσα, να πω ότι ήταν η φίλη του τάδε του αρχηγού, του έτσι και την έβαλε εκεί. Τι να ξέρει μια κοπέλα από καύσιμα και από λαθραία και από όλα αυτά τα πράγματα που διαβάζω και μου έχει σηκωθεί η τρίχα.

Κανένα δίμηνο είναι που είχε πάει εκεί και δούλευε. Στα Πατήσια, εκεί δούλευε, ήταν το ωράριο της απογευματινό. Για να συμπληρώσει το εισόδημα της και ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη, γιατί έτυχε στο ωράριο που δουλεύει και κόβει τις αποδείξεις στο ταμείο να γίνει επέμβαση της αστυνομίας... Λες και είναι ο εγκέφαλος της οργάνωσης. Τι μπορεί να κάνει σε ένα βενζινάδικο, να πάει να βάλει τα λαθραία καύσιμα μέσα στην δεξαμενή;», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Η κ. Δούρου κατέστη κατηγορούμενη από το ψέμα της ηγεσίας της Πυροσβεστική» λέει ο δικηγόρος της

Ελλάδα / Μάτι: «Η Δούρου κατέστη κατηγορούμενη από το ψέμα της ηγεσίας της Πυροσβεστικής» λέει ο δικηγόρος της

Η δήλωση του δικηγόρου της πρώην περιφερειάρχη Αττικής, μετά την ενοχή 12 κατηγορουμένων που ζήτησε η Εισαγγελέας για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι
LIFO NEWSROOM
Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 κατηγορούμενους ζήτησε η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 κατηγορούμενους ζήτησε η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή στελεχών της Πυροσβεστικής, της Ρένας Δούρου, του τότε Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και του τότε Δημάρχου Ραφήνας -Πικερμίου - Για ποιους ζήτησε απαλλαγή
LIFO NEWSROOM
Δίκη για το Μάτι: Σήμερα στο Εφετείο η ετυμηγορία της εισαγγελέως

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι στο Εφετείο: Αναμένεται η ετυμηγορία της εισαγγελέως

Κατά την σημερινή συνεδρίαση η εισαγγελική λειτουργός αναμένεται να ολοκληρώσει το σκεπτικό της για το γενικό πλαίσιο και να εξειδικεύσει την θέση της για κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά
LIFO NEWSROOM