Live

Τα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν την Εγνατία οδό

Τα καιρικά φαινόμενα έκλεισαν την Εγνατία οδό Facebook Twitter
Η φωτογραφία του ΑΜΠΕ είναι αρχείου και δείχνει ότι η Εγνατία είχε πλημμυρίσει και πάλι στο ύψος της Κοζάνης το 2015. Το κείμενο του πρακτορείου: "Πλημμύρησε η Εγνατία Οδός στο ύψος της Καλαμιάς Κοζάνης λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Κοζάνη, Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL"
0

Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τον κόμβο των Κοίλων έως το κόμβο της Σιάτιστας εξαιτίας των υδάτων που έχουν συσσωρευτεί στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα των δύο τελευταίων ημερών με την συνεχή βροχόπτωση, είχαν ως αποτέλεσμα το νερό σε ορισμένα σημεία της Εγνατίας οδού να μην μπορεί να απορροφηθεί από τα φρεάτια και τις καταβόθρες και να πλημμυρίσει το οδόστρωμα. Στο σημείο βρίσκονται τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με δώδεκα άνδρες που από χθες κάνουν άντληση υδάτων.

 

Με ευθύνη της Τροχαίας Κοζάνης η κυκλοφορία των οχημάτων στα συγκεκριμένα σημεία και σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων, διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης - Ιωαννίνων. Επίσης με ανακοίνωση της η αστυνομική διεύθυνση Κοζάνης ενημερώνει ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω καταστροφής του οδοστρώματος στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής Αιανή - Καισαρεια και η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μέσω της επαρχιακής οδού Αιανής - Ρυμνίου. Προβλήματα υπάρχουν αυτή την ώρα στην ορεινή κοινότητα Γαλατινής στην Κοζάνη από την χθεσινοβραδινή βροχόπτωση με πλημμυρισμένα υπόγεια όπου η πυροσβεστική κάνει άντληση των υδάτων.

0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM