Τέμπη: Η πρώτη ανακοίνωση του ΟΣΕ μετά το πολύνεκρο δυστύχημα

Τέμπη: Η πρώτη ανακοίνωση του ΟΣΕ μετά το πολύνεκρο δυστύχημα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ο ΟΣΕ εξέδωσε την πρώτη ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για το τραγικό συμβάν.

«Σε μια στιγμή βαθιάς οδύνης για το χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας είναι δύσκολο κανείς να βρει λόγια» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΟΣΕ.

«Συλλυπητήρια σε όλους τους γονείς τους συζύγους, τους συγγενείς, τους συντρόφους τους φίλους. Συλλυπητήρια σε όλη την Ελλάδα για την ανείπωτη τραγωδία» προσθέτει μεταξύ άλλων ενώ κλείνοντας αναφέρει πως το «Πλέον το ελάχιστο που οφείλουμε, είναι να αποδοθεί πλήρης και απόλυτη δικαιοσύνη.

»Το πρώτο μέλημα όλων ήταν να διαχειριστούμε το τραγικό συμβάν στο πεδίο».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, μέχρι στιγμής υπάρχουν 57 νεκροί ενώ εξέφρασε τους φόβους ότι τελικά ο τραγικός απολογισμός των νεκρών θα ξεπεράσει του 60.

Τέμπη: Η πρώτη ανακοίνωση του ΟΣΕ μετά το πολύνεκρο δυστύχημα Facebook Twitter

   

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Ελλάδα / Σαντορίνη: Διεθνής ωκεανογραφική αποστολή μελετά την καλντέρα και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο

Η αποστολή HYDROMOX, που χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατανόηση των φυσικών μηχανισμών που διαμορφώνουν τον υποθαλάσσιο ηφαιστειακό χώρο
LIFO NEWSROOM