Θρίλερ με βρέφος που πέθανε στο «Παίδων» - Με σημάδια κακοποίησης

Θρίλερ με βρέφος που πέθανε στο «Παίδων» - Με σημάδια κακοποίησης Facebook Twitter
Σημάδια κακοποίησης σε βρέφος 11 μηνών που πέθανε στο «Παίδων» (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Σοκάρει η ανακοίνωση της αστυνομίας για βρέφος 11 μηνών, το οποίο πέθανε στο νοσοκομείο «Παίδων», και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Το βρέφος από τη Συρία διακομίστηκε από τον πατέρα του το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού», με εγκεφαλίτιδα. Η αστυνομία ήδη διενεργεί προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του βρέφους, το οποίο έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι γονείς του παιδιού, υπήκοοι Συρίας, έχουν προσαχθεί, όπως και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους που έμενε μαζί τους σε διαμέρισμα στην περιοχή Ζωγράφου. Το διαμέρισμα ήταν μισθωμένο από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ελλάδα / Παπαζάχος για Σαντορίνη: «Γίνεται όλο και πιο απίθανο το σενάριο ενός ισχυρότερου σεισμού»

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της Σαντορίνης θα πρέπει να δείξουν υπομονή, καθώς το φαινόμενο δεν αναμένεται να εκτονωθεί άμεσα. «Δεν θα βγούμε τόσο γρήγορα από αυτή την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Ελλάδα / Ξεσπά η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη - «10 χρόνια μετά δεν ξέρω τι έχουμε καταφέρει ως κοινωνία»

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα και 40 ημέρες μετά εντοπίστηκε νεκρός σχεδόν 800 μέτρα μακριά από τη Γαλακτοκομική Σχολή που φοιτούσε
LIFO NEWSROOM
Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Ελλάδα / Νέα πρόκληση από τον εισαγγελέα στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει άγρια σε γυναίκα;»

Η εξέταση της μάρτυρα από τον εισαγγελέα πήρε ιδιαίτερη τροπή όταν της ζητήθηκαν λεπτομέρειες για το περιστατικό. Ο διάλογος που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης από Σαντορίνη:

Ελλάδα / Μητσοτάκης από Σαντορίνη: Καλύτερα να προλαμβάνουμε γεγονότα παρά να τρέχουμε να τα αντιμετωπίσουμε

«Να διαβεβαιώσω για ακόμα μία φορά τους κατοίκους που δοκιμάζονται αυτήν την περίοδο ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι στο πλευρό τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM