Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του Βασίλη Γρατσάνη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής μαζί με τον Γιάννη Κορδώση και βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί σε αρδευτικό κανάλι, στην Κατοχή Μεσολογγίου.
Ειδικότερα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε απόψε νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του Βασίλη Γρατσάνη και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ενώ έφερε μικρές εκχυμώσεις στις κνήμες.
Επίσης, απόψε πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή και στη σορό του Γιάννη Κορδώση.
Στο μεταξύ αύριο στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.
![Τι έδειξαν οι νεκροψίες στις σορούς των δύο φίλων που βρέθηκαν νεκροί στο Μεσολόγγι](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2021-03-12/16113876.jpg?itok=xVjIvGMt)
![Τι έδειξαν οι νεκροψίες στις σορούς των δύο φίλων που βρέθηκαν νεκροί στο Μεσολόγγι](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2021-03-12/16113877.jpg?itok=H_2hExxQ)
Όσον αφορά στις έρευνες, για το πώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας.
![Τι έδειξαν οι νεκροψίες στις σορούς των δύο φίλων που βρέθηκαν νεκροί στο Μεσολόγγι](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2021-03-12/gfh_0.jpg?itok=zpWcS8Uu)
update: Oλοκληρώθηκε και η νεκροψία της σορού του Γιάννη Κορδώση. Ο θάνατος του δεύτερου άντρα που επέβαινε στο όχημα, προήλθε επίσης από πνιγμό: