Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός πυροσβέστης σε φωτιά στη Σίνδο

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός πυροσβέστης σε φωτιά στη Σίνδο Facebook Twitter
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πυροσβέστης, σήμερα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς, στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 46χρονος άντρας έχασε τη ζωή του στις 14:50μ.μ, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας ακόμη πυροσβέστης, ηλικίας 45 ετών, με αναπνευστικά προβλήματα.


Η φωτιά είχε ξεκινήσει από ξερά χόρτα και επεκτάθηκε στον εξωτερικό χώρο εργοστασίου.


Επί τόπου βρίσκονται ακόμα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις - 8 οχήματα και 16 πυροσβέστες - που συνεχίζουν την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαζάχος για Σαντορίνη:

Ελλάδα / Παπαζάχος για ηφαίστειο Σαντορίνης: «Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα συμβεί»

Οι εκτιμήσεις του καθηγητή σεισμολογίας κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Η Παρακολούθηση του Ηφαιστείου της Σαντορίνης και η Πρόσφατη Σεισμο-Μαγματική Κρίση: Τι έγινε, τι συμβαίνει, τι να περιμένουμε» στο ΑΠΘ
LIFO NEWSROOM