MasterChef: To ξεμπρόστιασμα με το γλυκό δοκιμασίας - Γάλλος σεφ καταγγέλλει «κλοπή»

MasterChef: To ξεμπρόστιασμα με το γλυκό δοκιμασίας - Γάλλος σεφ καταγγέλλει «κλοπή» Facebook Twitter
0

Το χθεσινό MasterChef φαίνεται πως έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη, όχι για τους παίκτες, ούτε για τους κριτές και σίγουρα όχι για τους τηλεθεατές, αλλά για έναν Γάλλο σεφ που από χθες μέσω του Instagram καταγγέλλει ότι η ιδέα ενός γλυκού του κλάπηκε... 

Ο λόγος για τον διάσημο pastry chef, Adrien Bozzolo, ο οποίος μέσω Instagram κατήγγειλε την αντιγραφή του Pate sablee, το οποίο υποβλήθηκε ως δοκιμασία στους διαγωνιζόμενους του MasterChef από τον προσκεκλημένοPastry Chef, Φίλιππου Παπασπύρου.

 

Όλα ξεκίνησαν, όταν συνεργάτης πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής εντόπισε στο Instagram του διάσημου pastry chef Adrien Bozzolo, το ίδιο σχεδόν γλυκό και του έστειλε σε μήνυμα τη φωτογραφία ενημερώνοντας ότι στον μαγειρικό διαγωνισμό το συγκεκριμένο γλυκό παρουσιάζεται ως δημιουργία κάποιου άλλου...

Φυσικά, ο γάλλος pastry chef απάντησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, γράφοντας ότι θεωρεί ανέντιμο αυτό που συνέβη.

MasterChef: To ξεμπρόστιασμα με το γλυκό δοκιμασίας - Γάλλος σεφ καταγγέλλει «κλοπή» Facebook Twitter

«Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά αυτού του chef να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου. Κυρίως στην τηλεόραση! Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε», ήταν η γραπτή αντίδρασή του προς τον δημοσιογράφο της εκπομπής που τον ενημέρωσε. 

Στο προφίλ του στο Instagram o Bozzolo έχει αναρτήσει άπειρες τέτοιες δημιουργίες που θύμιζαν πολύ το χθεσινό γλυκό, το οποίο μάλιστα παρουσιάστηκε ως κάτι το φίνο και το εξαιρετικά δύσκολο στο στήσιμο όλων των επιπλέον παρασκευών του.

Μάλιστα, ήταν το αυστηρό ύφος του έλληνα pastry chef και η αυστηρή κριτική στις εκ του αποτελέσματος παρασκευές των διαγωνιζομένων που κέντρισε και το ενδιαφέρον πολλών χρηστών των social media να αναζητήσουν αυτό το είδος όρθιας πάστας. 

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι από μία πρώτη σύγκριση των εικόνων ο γάλλος pastry chef έχει αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στη δημιουργία μιας εικόνας που θυμίζει λίγο μπονζάι, ενώ η ελληνική εκδοχή ήταν κάπως πιο λιτή...

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Un grand merci à @mypaperkitchn pour cette belle illustration de ma Tarte Chaï ?????? #palace#Paris#pastrychef#patisserie#dessert#pastry#mandarinoriental#mandarinorientalparis#pastryteam @mo_paris @mypaperkitchn #chai#thé #tea #raspberry #framboise #pie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adrien Bozzolo (@adrien_bozzolo) στις

 Δείτε το βίντεο:

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αντισταθούμε στην κακιστοκρατία»: Μετά από 25 χρόνια, ο Πολ Κρούγκμαν αποχαιρετά τους New York Times

Media / «Να αντισταθούμε στην κακιστοκρατία»: Μετά από 25 χρόνια, ο Πολ Κρούγκμαν αποχαιρετά τους New York Times

Στην τελευταία του στήλη για την εφημερίδα ο επιφανής αρθρογράφος και κάτοχος του Νόμπελ Οικονομίας αναζητά την ελπίδα σε μια εποχή βαθιάς πικρίας και δυσαρέσκειας.
THE LIFO TEAM