Βίντεο: Ρεπόρτερ του CNN διώχνει ρακούν, δευτερόλεπτα πριν βγει live από τον Λ. Οίκο

Βίντεο: Ρεπόρτερ του CNN διώχνει ρακούν, δευτερόλεπτα πριν βγει live από τον Λ. Οίκο Facebook Twitter
0

Σαν να μην έφταναν οι καταιγιστικές εξελίξεις που πρέπει να καλύπτουν οι ρεπόρτερ στον Λευκό Οίκο, έχουν να αντιμετωπίσουν και τα ρακούν.

Τα συγκεκριμένα ζώα φαίνεται ότι έχουν βάλει στο... μάτι τον ρεπόρτερ του CNN Τζο Τζόουνς, αφού ήρθε για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με ρακούν, την ώρα που έκανε τη δουλειά του, μέσα σε λίγες ημέρες.

Αυτή τη φορά, ο Τζόουνς μόλις είχε κάνει την εισαγωγική τοποθέτησή του live και περίμενε όσο έπαιζε ένα βίντεο στην εκπομπή «New Day», προκειμένου να ξαναβγεί «ζωντανά» από τον Λευκό Οίκο. Εκείνη την ώρα επέλεξε ένα ρακούν για να κάνει την εμφάνισή του.

Ο ρεπόρτερ πέταξε κάτι προς το ρακούν, για να το τρομάξει, ενώ ένας άνδρας της μυστικής υπηρεσίας χρησιμοποιώντας φακό προσπαθούσε να διώξει το ζώο, αλλά μάταια. Στο βίντεο φαίνεται ο Τζόουνς, εκτός «αέρα» να φωνάζει και να προσπαθεί να διώξει το ρακούν, το οποίο κατάφερε δευτερόλεπτα πριν ξαναβγεί στον «αέρα».

 

«Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες που ένα ρακούν εμφανίζεται λίγο μετά την έναρξη του New Day. Νομίζω ότι τα προσελκύουν τα φώτα. Δεν έπαθε κάτι κακό κανένα ζώο, πέταξα κάτι για να το τρομάξω», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τζος Τζόουνς ετοιμαζόταν να βγει live στην εκπομπή, όταν ένιωσε κάτι να του τραβά το πόδι. Κοίταξε κάτω και είδε ένα ρακούν. «Τι να έκανα; Φρίκαρα. Ήταν 20 δευτερόλεπτα πριν βγω στον "αέρα" και άρχισα να του ουρλιάζω "Φύγε από εδώ!"», περιέγραψε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από CNΝ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM