Νέα προσφυγή από Σκάι και Star στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέα προσφυγή από Σκάι και Star στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν και πάλι οι τηλεοπτικοί σταθμοί «Star Channel» και «ΣΚΑΪ» για τη διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Ειδικότερα, ο τηλεοπτικός σταθμός «Star Channel» κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγγυητικής επιστολής του Ιωάννη -Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, ο οποίος έχει λάβει σχετική άδεια, ενώ ζητάει ακόμα την ακύρωση των υπ’ αριθμ. 252/15.9.2016 και 228/29.8.2016 αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας.
Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ» προσέφυγε και πάλι στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητάει να ανακληθεί η άρνηση του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Νικολάου Σακελλαρίου να χορηγήσει προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την αδειοδοτική διαδικασία.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM