Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής

Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
3

Ο Διονύσης Τσακνής παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΕΡΤ. Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι, μετά την επίσημη τοποθέτηση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ από τoν υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

Σε δηλώσεις που έκανε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Διονύσης Τσακνής θεώρησε ότι μετά τη χθεσινή εκδήλωση υπήρξε νομιμοποίηση, από την κυβέρνηση αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, του «Καλφαγιανισμού» στην ΕΡΤ, και πρόσθεσε πως «ας γίνει τη εξαιρέσει εμού».

Όπως επισημαίνει η Καθημερινή, είναι η δεύτερη φορά που δηλώνει πως θα αποχωρήσει από την ΕΡΤ. Η πρώτη φορά ήταν τον Αύγουστο του 2017, εξαιτίας της διαφωνίας του για την τοποθέτηση του Βασίλη Κωστόπουλου στην ΕΡΤ, σε θέση διευθύνοντος συμβούλου.

TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: ««Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

TV & Media / Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της: «Ήμουν 14 ετών και με έσερναν μέσα στα χιόνια κάποιοι αφιονισμένοι»

Η Δώρα Χρυσικού υπήρξε ένας από τους βασικούς συντελεστές της ταινίας «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, στην οποία συμμετείχε σε ηλικία 14 ετών, υποδυόμενη την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα, σε τρώνε οι "εκπρόσωποι του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού" (όπως δήλωσε ο Τσακνής), που μόνο κότες δεν είναι. Ο Καλφαγιάννης, κολλητάρι του Τσίπρα και πασών των κυβερνήσεων. επίορκος (βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους), οπλαρχηγός της ΕΡΤ open, αναβαθμίστηκε χτες, ημέρα απεργίας των ΜΜΕ, και καρατόμησε τον Τσακνή. Δυσκολεύομαι να τον λυπηθώ.
αν παντως διαπρεπει σε κατι ο κυβερνητικος θιασος ειναι η δολοπλοκια τα μαχαιρωματα πισω απο πλατη κλπ κλπ. βυζαντινισμοι, οπως ακριβως ταιριαζουν σε ενα κομμα και χωρο με ακρως γραφειοκρατικη και ιδεοληπτικη δομη υπο το προπετασμα ακτιβισμου.