Πλάκα του Περρή το βίντεο με το επεισόδιο στην ΕΡΤ - Ήταν μοντάζ το «Ελα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;»

Πλάκα του Περρή το βίντεο με το επεισόδιο στην ΕΡΤ - Ήταν μοντάζ το «Ελα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;» Facebook Twitter
0

Τελικά δεν ειπώθηκε ποτέ το «Ελα, έφυγες! Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;» από Γιώργο Αλαφογιώργο προς την Έλενα Μπουζαλά στον αέρα της ΕΡΤ.

Το viral βίντεο που δείχνει το άκομψο σχόλιο του δημοσιογράφου στη συνάδελφό του έκανε το γύρο του ίντερνετ και της τηλεόρασης και προκάλεσε πολλά σχόλια, αλλά σήμερα ο παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε πως ήταν μια πλάκα της εκπομπής του «Circo».

Όπως είπε αυτό που έγινε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα κοινωνικό πείραμα καθώς το βίντεο έκανε μεγάλη αίσθηση αλλά η φωνή είναι μοντάζ.

Διάθεση για τρολάρισμα (εκτός αν ήταν στον κόλπο) είχαν και οι δύο παρουσιαστές οι οποίοι δεν βγήκαν να διαψεύσουν το συμβάν ενώ η Έλενα Μπουζαλά σχολίασε μέσω Instagram συνεχίζοντας την «ίντριγκα» με χιούμορ.

 

Ιδού τι ακριβώς έχει γίνει και πώς σκηνοθετήθηκε το στιγμιότυπο:

Ομολογούμε πως την πατήσαμε και εμείς με την πολύ πετυχημένη πλάκα του Βαγγέλη Περρή και των συντελεστών της εκπομπής, οπότε ζητάμε συγγνώμη που δεν διαπιστώσαμε νωρίτερα το μοντάζ.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

TV & Media / Eurovision 2025: Γιατί προηγούνται στα στοιχήματα χώρες που δεν έχουν επιλέξει καν τραγούδι

Οι εταιρείες στοιχημάτων συνήθως τοποθετούν χώρες, όπως η Σουηδία, μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών στις αποδόσεις στοιχημάτων της Eurovision, ακόμη και πριν επιλέξουν τα τραγούδια ή τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν τη νίκη
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Γεύση / Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της

Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης έφτιαξε έναν «βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο.
THE LIFO TEAM