Η Μπλέικ Λάιβλι γέννησε - Το τρίτο της παιδί με τον Ράιαν Ρέινολντς ήρθε στον κόσμο, ίσως εδώ και καιρό

Η Μπλέικ Λάιβλι γέννησε - Το τρίτο της παιδί με τον Ράιαν Ρέινολντς ήρθε στον κόσμο, ίσως εδώ και καιρό Facebook Twitter
0

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν οι Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς, ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Το μωρό φαίνεται πως γεννήθηκε κάποια από τις περασμένες μέρες ή και εβδομάδες όπως γράφουν αρκετά μίντια, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το πότε ακριβώς και υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις. Μάλιστα, δημοσίευμα αναφέρει πως μπορεί να γεννήθηκε ακόμη και δύο μήνες πριν και πως όλο αυτό το διάστημα Λάιβλι και Ρέινολντς κράτησαν μυστικό τον ερχομό του. Για την ώρα, το μόνο που μπορούν να πουν με σιγουριά τα περιοδικά είναι πως το παιδί γεννήθηκε.

Οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση ακόμη και δεν είναι γνωστό το φύλο του μωρού.

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε πως είναι έγκυος τον περασμένο Μάιο σε πρεμιέρα ταινίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ινέζ, η οποία είναι δυόμισι ετών, και τον Τζέιμς, που είναι τεσσάρων. Και με τα δύο προηγούμενα παιδιά τους, οι ηθοποιοί είχαν αποφύγει να δημοσιοποιήσουν τις γεννήσεις.

Καθώς η Λάιβλι και ο Ρέινολντς είναι πολύ δραστήριοι στα σόσιαλ μίντια, αναμένεται πως εκεί θα υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση για το τρίτο μωρό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ