Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Όχι, δεν είμαι συνδρομητής του Netflix

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Όχι, δεν είμαι συνδρομητής του Netflix Facebook Twitter
0

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι δεν είναι συνδρομητής στο Netflix, την διαδικτυακή πλατφόρμα που χρηματοδότησε το τελευταίο του φιλμ "The Irishman". 

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν έχει συνδρομή στο Netflix - ή ακόμα και αν έχει δεν ασχολείται - την ώρα που η ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι η πιο ακριβή παραγωγή του Netflix. Στην ερώτηση του περιοδικού GQ για το αν έχει συνδρομή, ο Ντε Νίρο απαντά αφοπλιστικά: «Όχι» και αμέσως προσθέτει: «Εννοώ, ίσως είμαι συνδρομητής αλλά δεν το ξέρω. Όχι». 

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας και θα δημοσιευτεί στο τεύχος Δεκεμβρίου. Κάποια φεστιβάλ αρνούνται να προβάλλουν τα φιλμ της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επειδή συνήθως διαθέτει τα φιλμ στους συνδρομητές του πριν αυτά διανεμηθούν στα σινεμά. 

Στο πλευρό Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Irishman, συμπρωταγωνιστούν ακόμα δύο «ιερά τοτέμ» του σινεμά, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι. Το κόστος της ταινίας άγγιξε τα 180 εκατομμύρια δολάρια ενώ το σενάριο υπογράφει ο Στίβεν Ζάιλιαν. Η υπόθεση βασίστηκε στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ, Ι Heard You Paint Houses, του 2004, που καταγράφει την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν.

Ο Σίραν ήταν γκάνγκστερ και μέλος ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα. Ο Σίραν πέθανε το 2003, έχοντας πρώτα αποκαλύψει στον συγγραφέα ότι είχε αναμειχθεί στη δολοφονία του Τζίμι Χόφα.

Ο 76χρονος ηθοποιός έχει προταθεί για οχτώ όσκαρ κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, κερδίζοντας δύο χρυσά αγαλματίδια. Πέρυσι είχε δεχτεί ειρωνικά σχόλια και έντονη κριτική για τη συμμετοχή σε διαφημίσεις για τα αρτοποιεία Warburtons στο Λάνκασιρ.

Για την καμπάνια, ο Ντε Νίρο υποδύθηκε μία σειρά γκάνγκστερς και όπως λέει, συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στα σποτάκια, όταν είδε και τον Σιλβέστερ Σταλόνε να κάνει μια παρόμοια διαφήμιση για τους φούρνους. «Τουλάχιστον έχει αίσθηση του χιούμορ για αυτό που κάνει και για τον εαυτό του». 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM