Αιχμές Ψαριανού για Θεοδωράκη «Τώρα θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι»

Αιχμές Ψαριανού για Θεοδωράκη «Τώρα θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε πως περιμένει από τον Σταύρο Θεοδωράκη να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία σχετικά με όσα δήλωσε στη συνέντευξη του στη LIFO για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε στα όσα ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, («Προδοθήκαμε») προκαλώντας τον να ανακοινώσει το δικό του σχέδιο για το Ποτάμι, ενώ σημείωσε ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη αφού μαζί θα προχωρήσουν».

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι; Ξεκίνησε με 17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος», ανέφερε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής. 

Στη συνέντευξη στη LIFO ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε, μεταξύ άλλων για το θέμα: «Υπήρχαν βουλευτές που έλεγαν "μα γιατί δεν πάμε στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνουμε υπουργοί";, «έχουμε καμία συμφωνία με τη Ν.Δ.";, γιατί ήταν πολύ ρευστό το σκηνικό το '15 για το ποιος θα επικρατήσει. Υπήρχαν, λοιπόν, τα σημάδια από τότε, τα είχα δει και είπα στο πολιτικό συμβούλιο να αντικαταστήσουμε 5 βουλευτές. Δεν το δέχτηκαν με το επιχείρημα πως θα φανεί ότι είναι μια αρχηγική παρέμβαση».

Πρόσθεσε πως «ήταν λάθος μου που υποχώρησα, έπρεπε να το είχα κάνει. Έπρεπε να είχα πάρει το κόστος της σύγκρουσης τότε με κάποια πρόσωπα και να βάλω στη Βουλή αυτούς που μαζί ιδρύσαμε το Ποτάμι».

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δώρο Τασούλα στην Σακελλαροπούλου κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Προεδρικό Μέγαρο

Πολιτική / Το δώρο Τασούλα στην Σακελλαροπούλου κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Προεδρικό Μέγαρο

«Αναλαμβάνετε σε καιρούς αβέβαιους, με πολλές εντάσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας, σε έναν κόσμο μεταβατικό και σε μια εποχή αλλεπάλληλων κρίσεων» είπε η Κ. Σακελλαροπούλου στον Κ. Τασούλα
LIFO NEWSROOM
Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια