«Αντάρτικο» κατά των μέτρων από τον Απόστολο Κακλαμάνη

«Αντάρτικο» κατά των μέτρων από τον Απόστολο Κακλαμάνη Facebook Twitter
1

Αιχμές κατά του τρόπου που διαπραγματεύεται ο Γιάννης Στουρνάρας, αφήνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, προειδοποιώντας ότι ¨θα σκεφτεί αν θα ψηφίσει τα μέτρα».

«Δεν πιστεύω ότι γίνεται η διαπραγμάτευση που πρέπει…Θα το σκεφτώ πολύ αν θα ψηφίσω τα μέτρα, κυρίως με επηρεάζει ο τρόπος που γίνεται η διαπραγμάτευση» είπε ο βουλευτής σημειώνοντας ότι δεν θεωρεί πως «ο υπουργός Οικονομικών δείχνει την αναγκαία υπευθυνότητα και σοβαρότητα» και τονίζοντας επίσης πως τον προδιαθέτει αρνητικά  το γεγονός ότι ο Στουρνάρας δεν δείχνει να σέβεται την Βουλή των Ελλήνων.

Πάντως αναφορικά με την επίμαχη λίστα Λαγκάρντ υπερασπίστηκε τους χειρισμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «είναι προφανές ότι όσοι ασχολήθηκαν με αυτήν στο μυαλό τους ήταν πως θα ξετινάξουν τον Βενιζέλο». Σημείωσε μάλιστα, ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κακώς πήγε στο Mega να παραχωρήσει συνέντευξη και ότι όφειλε να πάει στο δημόσιο μέσο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"...δεν δείχνει να σέβεται τη Βουλή των Ελλήνων". Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Ο Κακλαμάνης δεν ήταν πρόεδρος στη Βουλή όταν ο αρχηγός του Ανδρέας Παπανδρέου είχε γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης και δεν πάταγε ποτέ στην "ώρα του πρωθυπουργού";Την πάπια έκανε ο Νικήτας και απέναντι στον πλουτισμό των συναδέλφων του, στο σκάνδαλο του number 1 του Πασοκ με την βίλα της Εκάλης, σε αυτά των υπαρχηγών Κουτσόγιωργα Τσοχατζόπουλου κ.τ.λ, παρά το θεσμικό του ρόλο και ο ηρωισμός του κτύπαγε κόκκινο με ανώδυνες κορώνες με υψωμένο το δάκτυλο του γυμνασιάρχη και κατόπιν της σχολικής εορτής, πάντα σε ρυθμούς εκνευρισμένου Ραν Ταν Πλαν.