Αποσύρθηκε τελικά ο Συμπιλίδης

Αποσύρθηκε τελικά ο Συμπιλίδης Facebook Twitter
0

Την παραίτησή του από την υποψηφιότητά του στο Κιλκίς ανακοίνωσε τελικά ο Γιώργος Συμπιλίδης,, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η απόφαση Σαμαρά να είναι ο  Συμπιλίδης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός ΝΔ, με αποτέλεσμα σήμερα ο υποψήφιος στο νομό Κιλκίς να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη.

«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.

Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις», ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Συμπιλίδης.

«Όμως», προσθέτει, «για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Newsroom / Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Ποιος είναι ο πολιτικός αντίκτυπος των συλλαλητηρίων; Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι στις δημοσκοπήσεις; Τι θα είχε συμβεί αν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ είχαν εκλεγεί ο Π. Γερουλάνος και ο Π. Πολάκης; Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τη σύμβουλο επικοινωνίας και εκδότρια του Fact News, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ