Athens Pride 2019: Σε εξέλιξη η παρέλαση - Ποιοι πολιτικοί είναι εκεί

Athens Pride 2019: Σε εξέλιξη η παρέλαση - Ποιοι πολιτικοί είναι εκεί Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σε έξελιξη βρίσκεται η παρέλαση για το Athens Pride 2019 με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων. 

Ανάμεσα στους πολίτες που δίνουν το παρών είναι και αρκετοί πολιτικοί, μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Ρένα Δούρου, ο Νάσος Ηλιόπουλος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία και ο Παύλος Γερουλάνος. 

Athens Pride 2019: Σε εξέλιξη η παρέλαση - Ποιοι πολιτικοί είναι εκεί Facebook Twitter
Ο Νάσος Ηλιόπουλος και η Ρένα Δούρου (EUROKINISSI)
Athens Pride 2019: Σε εξέλιξη η παρέλαση - Ποιοι πολιτικοί είναι εκεί Facebook Twitter
Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης (EUROKINISSI)
Athens Pride 2019: Σε εξέλιξη η παρέλαση - Ποιοι πολιτικοί είναι εκεί Facebook Twitter
Η Αννέτα Καββαδία (EUROKINISSI)
Athens Pride 2019: Σε εξέλιξη η παρέλαση - Ποιοι πολιτικοί είναι εκεί Facebook Twitter
Ο Παύλος Γερουλάνος (EUROKINISSI)
Athens Pride 2019: Σε εξέλιξη η παρέλαση - Ποιοι πολιτικοί είναι εκεί Facebook Twitter
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος (EUROKINISSI)

Μάλιστα ο κ. Γερουλάνος ανάρτησε στα social media το εξής μήνυμα για τη σημερινή μέρα:«Ήμουν, είμαι και θα είμαι περήφανος υπέρμαχος των δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου. Η φωνή μας σήμερα, όπως κάθε μέρα, ενώνεται με τη φωνή όλων όσοι διεκδικούν την ελευθερία και την ασφάλεια από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και βίας. Δίνουμε το παρών στον δρόμο, για μια κοινωνία ανοιχτή, που δεν αφήνει κανέναν πίσω. Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία». 

H Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται στο Athens Pride 2019 από τον γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΑμεΑ και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργο Σταμάτης.  

Στο Athens Pride θα δώσουν το παρών και οι υποψήφιες στις εθνικές εκλογές του κόμματος στην Α' Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή και Αλεξάνδρα Χαριτάτου, σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τη στήριξή της στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και στο Athens Pride εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά κατά τη επίσκεψή της το μεσημέρι στο περίπτερο για τους ΛΟΑΤΚΙ, του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο Σύνταγμα. «Το Athens Pride είναι πλέον σημείο αναφοράς για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Είμαστε εδώ, γιατί υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα απέναντι σε κάθε είδους διάκριση. Για μια "ανοιχτή κοινωνία" , που αποδέχεται τη διαφορετικότητα. Για μια κοινωνία δημοκρατική, όπου όλοι είναι ισότιμοι», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mε τα Pride γιορτάζουμε μια συγκλονιστική επέτειο. Αυτή είναι η ιστορία της

 

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια