Βαρβιτσιώτης: Ο συνδυασμός του Μώραλη είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικός

Βαρβιτσιώτης: Ο συνδυασμός του Μώραλη είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικός Facebook Twitter
2

Μετά και τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο που εμφανίστηκε στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο Πειραιά παρέχοντάς του έμμεση στήριξη, σήμερα και ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εκφράστηκε με θετικά λόγια για την υποψηφιότητα Μώραλη.

Μιλώντας στο Mega και αφού ρωτήθηκε για τις υποψηφιότητες στον Πειραιά, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην υποψηφιότητα Μώραλη, χαρακτηρίζοντας το ψηφοδέλτιό του πολυσυλλεκτικό, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως ο ίδιος ψηφίζει στη Γλυφάδα.

"Στον Πειραιά υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες. Νομίζω ότι έχει κάνει ένα σοβαρό έργο ο νυν δήμαρχος. Αυτό που πάει να εκφράσει η καινούργια υποψηφιότητα του κ. Μωράλη, μπορεί να μην έχει τη στήριξη κάποιου κόμματος ωστόσο ο συνδυασμός του είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικός" είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Ο πρώην βουλευτής και νυν δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει πάρει το "χρίσμα" από τη ΝΔ για τις επικείμενες εκλογές και μάλιστα ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί προ μηνών στο δημαρχείο Πειραιά δηλώνοντας πως "δεν αλλάζεις πετυχημένο δήμαρχο".

Με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού, είναι υποψήφιος και ο νυν πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του πρώην προέδρου της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατι απορουν καποιοι ; Ο ανθρωπος (...τελος παντων...)απλα στηριζει το σχημα το οποιο οποιο θεωρει καλυτερο !Οπως ,αλλωστε,γινεται και στον Δημο Αθηναιων,στην Περιφερεια κεντρικης Μακεδονιας,κλπ.κλπ. Το οτι το κομμα της Ν.Δ. στηριζει ενα ψηφοδελτιο και πολλα στελεχη του καποιον αλλο ειναι μια απλη συμπτωση η οποια καταδεικνυει τις εσωτερικες δημοκρατικες διαδικασιες στην Ν.Δ.!Αυτα δεν συνιστουν προβλημα.Προβλημα,και μαλιστα σοβαρο, συνιστα μονον η αντικατασταση της Ρωμα υποψηφιου του Συριζα στην Θρακη.Πως το καταλαβα ; Μα βλεποντας τις ειδησεις των 8.00 στο ΜΕGA.Αφου με το θεμα της Ρωμα ασχοληθηκαν περιπου 25 (εικοσι πεντε) λεπτα (!),ενω για τα αλλα γινεται μονον μια αναφορα "en passent",αν γινει,δηλαδη,και αυτη.Και,οπως ειναι γνωστο, ενα δελτιο ειδησεων αφιερωνει χρονο αναλογο της σημασιας εκαστου θεματος !