Δημοσκόπηση Rass: Πάνω από 10 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση Rass: Πάνω από 10 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
3

Προβάδισμα άνω των 10 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει νέα πανελλαδική έρευνα της Rass για τον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ έρχεται πρώτη στην προτίμηση των πολιτών με ποσοστό 29,4% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 19,2%. 

Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 10,2, η Χρυσή Αυγή με 7,2% και το ΚΚΕ με 6,3%. Κάτω από το όριο του 3% καταγράφονται η Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 2,7% και οι ΑΝΕΛ με 2,5%.

Σχετικά με το ποιος θεωρείται πιο δημοφιλής για πρωθυπουργός, πρώτος στις προτιμήσεις έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 41,4% θετικές γνώμες και 47,2% αρνητικές.

Ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά (36,7% θετικές γνώμες και 44,7% αρνητικές), Σταύρος Θεοδωράκης (29,4% θετικές γνώμες και 52,2% αρνητικές), Δημήτρης Κουτσούμπας (28,5% θετικές γνώμες και 52,7% αρνητικές), Βασίλης Λεβέντης (28,2% θετικές γνώμες και 55,7% αρνητικές), Αλέξης Τσίπρας (24,7% θετικές γνώμες και 67,3% αρνητικές), Πάνος Καμμένος (16,2% θετικές γνώμες και 73,6% αρνητικές) και τελευταίος ο Νίκος Μιχαλολιάκος (9,5% θετικές γνώμες και 82,5% αρνητικές).

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM