Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισαν 13.000 λιγότεροι σε σχέση με τον α' γύρο

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: 133.261 μέλη ψήφισαν- Τι βλέπουν τα επιτελεία Αχτσιόγλου- Κασσελάκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στις 133.261 ανέρχεται η συμμετοχή των μελών μέχρι στιγμής στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές την προηγούμενη Κυριακή είχαν ψηφίσει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ 147.000 μέλη. Στον δεύτερο γύρο ψήφισαν δηλαδή 13.000 λιγότερα μέλη.

Τα βλέμματα πέφτουν στα επίσημα αποτελέσματα για το αν θα είναι νέα πρόεδρος η Έφη Αχτσιόγλου ή αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα. Στις 23.00 αναμένεται να γίνουν γνωστά τα πρώτα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο , με καταμετρημένο το πρώτο 10% των ψήφων, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται της Έφης Αχτσιόγλου με 10%.

Στα γραφεία της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανο Κασσελάκη ήδη αρχίζουν να καταφθάνουν οι υποστηρικτές τους ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ κι οι δύο είπαν ότι οι όποιες δηλώσεις θα γίνουν στην Κουμουνδούρου.

Από το επιτελείο Κασσελάκη δείχνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι ενώ από την πλευρά Αχτισόγλου παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι οι συνεργάτες της.

Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις 500 περίπου μελών, τα οποία είχαν ψηφίσει την περασμένη Κυριακή και δεν βρέθηκε το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους ωστόσο το θέμα αυτό διευθετήθηκε και μπόρεσαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM