Η Δούρου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ

Η Δούρου έσπασε το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ Facebook Twitter
2

Η Ρένα Δούρου έσπασε σήμερα το πολύμηνο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ομίλου και στην Ακραίως, με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Η ίδια απέδωσε την ήττα της στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών σε μία «αθεμελίωτη επίθεση» από τη ΝΔ, όπως είπε, σχολιάζοντας ότι για πρώτη φορά, αρχηγός της αντιπολίτευσης «κοιμάται και ξυπνάει, βάλλοντας εναντίον αυτοδιοικητικού στελέχους».

Η περιφερειάρχης Αττικής που ήρθε δεύτερη στον α' γύρο απέναντι στον Γιώργο Πατούλη χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του αντιπάλου της «τυχαία». Ο Γιώργος Πατούλης ήρθε πρώτος με 37,63% ενώ η κα Δούρου ακολούθησε δεύτερη με 19,71%. 

Μιλώντας για το έργο της στην Περιφέρεια, έκανε ιδιαίτερη μνεία την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στο Φάληρο, χαρακτηρίζοντάς την, «το μεγαλύτερο έργο» της, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι κάτοικοι των γύρω περιοχών έχουν θωρακιστεί από πλημμυρικά φαινόμενα.


Για τις περιοχές της δυτικής Αττικής που επλήγησαν τον Νοέμβριο του 2017 από τις φονικές βροχοπτώσεις και στοίχισαν τη ζωή σε 24 ανθρώπους, διαβεβαίωσε ότι και εκεί τα αντιπλημμυρικά έργα ολοκληρώνονται. Υποστήριξε δε ότι σε τόσο ακραίες καιρικές συνθήκες, καμία περιοχή στην Ελλάδα δεν είναι θωρακισμένη.

Λίγα 24ωρα μετά την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι, ο Τάκης Χατζής είχε αποκαλύψει στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ πως το Μέγαρο Μαξίμου προσανατολιζόταν στην καρατόμηση των αρχηγών της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Τότε, το Μαξίμου είχε αντιδράσει άμεσα επιβάλλοντας εμπάργκο στον σταθμό. Σήμερα όμως, η Ρένα Δούρου έσπασε το εμπάργκο στην εκπομπή του ίδιου δημοσιογράφου. 

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Πολύ ευδιάθετη φαίνεται η κ. Δούρου στη φωτο.Ανάγκα και θεοί πείθονται.Πολύ περισσότερο οι Συριζαίοι "θεοί", που όταν ως γνωστό ζορίζονται να χάσουν την εξουσία, η ιδεολογία πάει περίπατο.
"Η περιφερειάρχης Αττικής που ήρθε δεύτερη στον α' γύρο απέναντι στον Γιώργο Πατούλη χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του αντιπάλου της «τυχαία»"Φανταστειτε ποσοστα αν ηταν "επιτηδες" η υποψηφιοτητα δηλαδη... Τα σκεφτονται πολυ αυτα πριν τα πουν αραγε;