Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ

Και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
4

Να τον έχουν "υπ' όψιν τους" διαμηνύει στους ιθύνοντες της Ν.Δ. ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε σχέση με τη διαδικασία εκλογής προέδρου του κόμματος, υπενθυμίζοντας ότι ήταν υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του 2009.


Με γραπτή δήλωση του, ο Π. Ψωμιάδης δηλώνει βέβαιος πως θα υπάρξουν εκπλήξεις στη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Ζητάει "να απαλλαγεί η παράταξη από τους τουρίστες, από τους κομματικούς ανθρωποδιώχτες, από αυτούς που για τους δικούς τους ιδιοτελείς λόγους ήθελαν και θέλουν τη Ν.Δ ένα μικρό κόμμα".

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος ΝεοΔημοκρατης για να αντιλαμβανεται οτι η λειτουργια και η πορεια της Ν.Δ.εχει μεγαλη σημασια για τις πολιτικες εξελιξεις ,ακομη και για το ιδιο το μελλον της χωρας μας.Χρειαζεται ,απλα,να ειναι εμπειρος,λογικος και,στο μετρο του δυνατου,αντικειμενικος.Υπο το πρσμα αυτο πιστευω οτι οχι μονον οι ΝεοΔημοκρατες,αλλα και ολοι οι εχεφρονες Ελληνες,θα πρεπει να προβληματισθουν σοβαρα απο υποψηφιοτητες για την ηγεσια του μεγαλου αυτου κομματος του ειδους και της μορφης Π.Τατουλη,Κυρ.Μητσοτακη και....Παναγιωτη Ψωμιαδη ! Οι οποιες ειναι και οι μονες,μεχρι στιγμης,εκδηλωθεισες.Για διαφορετικους,ισως,λογους ανα περιπτωση.Στον θωκο του Προεδρου του κομματος αυτου εχουν κατσει ,περαν του ιδρυτη του Κωνσταντινου Καραμανλη,και ατομα οπως ο Ευαγγελος Αβερωφ,ο Μιλτιαδης Εβερτ και ο Κωνσταντινος Μητσοτακης.Αλλοι με μεγαλη,και αλλοι με μικροτερη,πολιτικη επιτυχια.Ομως ολοι αυτοι απολαμβαναν της αναγνωρισης ακομη και των αντιπαλων τους ειτε για τις ικανοτητες τους,ειτε για το ηθος τους.Η πορεια ,οσον αφορα στην ηγεσια της,την οποια ακολουθει η Ν.Δ.τα τελευταια χρονια,θα μπορουσε σιγουρα να κριθει ως φθινουσα,η ακομη και ως εκφυλιστικη.Η διαδρομη απο τον Κωνσταντινο Καραμανλη στον Αντωνη Σαμαρα και στον Βαγγελη Μειμαρακη ,αλλα και η διαγραφομενη πιθανη συνεχεια,μονον ετσι μπορει να χαρακτηρισθει.Κατι που δεν ειναι δυνατον να καθιστα κανεναν ΝεοΔημοκρατη υπερηφανο,αλλα και κανεναν ελληνα δημοκρατικο πολιτη ευτυχη και εφησυχασμενο.