Κράξιμο σε Ευρ. Στυλιανίδη στη Νάξο (video)

Κράξιμο σε Ευρ. Στυλιανίδη στη Νάξο (video) Facebook Twitter
0

Κάτω από τις αποδοκιμασίες κατοίκων της Νάξου βρέθηκαν οι Ευριπίδης Στυλιανίδης και Γιάννης Βρούτσης κατά την επίσκεψη τους χθες στο νησί. Οι δυο βουλευτές Της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στη Νάξο, στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της ΝΔ στην Πάρο και τη Νάξο, αυτό το σαββατοκύριακο.

Το video που νέβηκε στο YouTube «συνοδεύεται» από το παρακάτω κείμενο:

«Μετά την δήλωση των προθέσεών μας για την υποδοχή του πρώην υπουργού Στυλιανίδη και των άλλων δεξιών παρατρεχάμενων όλα τα προγράμματα που είχαν ανακοινωθεί για την επίσκεψη άλλαξαν. Η ανακοινωμένη για αύριο Σάββατο συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε αιφνιδιαστικά σήμερα το μεσημέρι στις 2.00 αλλά η ετοιμότητα κάποιων κατοίκων του νησιού έδωσε έναν τόνο της παραδοσιακής κυκλαδίτικης φιλοξενίας.

Άγριο κράξιμο και πολιορκία του δημαρχείου επί 2 ώρες ανάγκασαν τους μπάτσους να καταστρώνουν διάφορα σχέδια για την φυγάδευση των «επισκεπτών» προς άγνωστη κατεύθυνση αφού, δυστυχώς, το δημαρχείο έχει πέντε!!! εξόδους (προφανώς έχουν προνοήσει πώς να την… κάνουν).

Το τελευταίο διάστημα βουλευτές και στελέχη της ΝΔ περιδιαβαίνουν τα νησιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται προφανώς λόγω των επικείμενων εκλογών όποτε γίνουν αυτές. Αυτό που δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τα στελέχη της ΝΔ είναι ότι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου δεν απευθύνεται μόνο στους συναδέλφους τους του ΠΑΣΟΚ αλλά στρέφονται ενάντια σε όλο το πολιτικό κατεστημένο, πόσο μάλλον τώρα που με τη συγκυβέρνηση οι μάσκες έπεσαν για τα καλά.

Πασόκοι, δεξιοί και φασίστες μαζί με τραπεζίτες έχουν επιβάλει μια ιδιότυπη κοινοβουλευτική χούντα με μοναδικό στρατηγικό στόχο το βύθισμα ολόκληρης της κοινωνίας στη φτώχεια και τον εξανδραποδισμό.

Ο κύριος Ευριπίδης, υπουργός Παιδείας την εποχή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήρθε στη Νάξο μαζί με τον βουλευτή Κυκλάδων και ανερχόμενο πουλέν της δεξιάς Βρούτση και νόμιζαν ότι μπορούν να αλωνίζουν όπως κάνανε οι πολιτευτές τις προηγούμενες δεκαετίες. Όμως οι καιροί άλλαξαν και αυτοί που έσπερναν φτώχεια, δυστυχία και καταστροφή ήρθε η ώρα να θερίσουν την οργή και το μίσος του κόσμου.

Ας πληροφορηθούν οι πολιτευτές και οι αυλικοί τους ότι όσες αλλαγές και να κάνουν στα προγράμματά τους για να μας αποφύγουν, εμείς θα τους ξετρυπώνουμε.

Εις το επανιδείν».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM