Ο Γιώργος Τσίπρας ανοίγει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Τσίπρας ανοίγει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Ο Γιώργος Τσίπρας ανοίγει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

 Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» άνοιξε ευθέως θέμα ηγεσίας ακόμα και πριν από τις Ευρωεκλογές.  

Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το κόμμα πρέπει να πορευτεί στις ευρωεκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη «αλλά αν δεν υπάρξει συνεννόηση μαζί του να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο που θα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά για να πάμε στις ευρωεκλογές».

«Δεν είναι ευχάριστα αυτά που συμβαίνουν, πρέπει το κόμμα να προστατευτεί» είπε ο Γιώργος Τσίπρας ο οποίος σημειώνεται πως είναι από τα στελέχη που δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αδιαμεσολάβητο δεν σημαίνει ότι κάνω ό,τι θέλω» είπε ο Γιώργος Τσίπρας υπενθυμίζοντας πως όλα τα στελέχη από την πρώτη στιγμή βγήκαν μπροστά για να στηρίξουν το νέο πρόεδρο. Για τις ευρωεκλογές τόνισε πως το μίνιμουμ είναι η δεύτερη θέση. 

Δεν είναι καθόλου βέβαιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βασιλικής Σιούτη στη LiFO, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, και αυτό αποτελεί μειονέκτημα, δεν θα σκεφτεί, μετά τον πόλεμο που δέχεται, να είναι υποψήφιος, ώστε αν εκλεγεί ευρωβουλευτής –οι οποίοι εκλέγονται από όλη την επικράτεια– να διαθέτει και τη λαϊκή νομιμοποίηση. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM