Ο Σταμάτης Μαλέλης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο

Ο Σταμάτης Μαλέλης θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στο Βόρειο Αιγαίο Facebook Twitter
0

Επιβεβαίωσε τα σενάρια που τον ήθελαν να αλλάζει τηλεοπτικό πόστο προκειμένου να ασχοληθεί με την πολιτική ως υποψήφιος,  ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θα είναι   υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τις προθέσεις του σε δείπνο με ομάδα φίλων και συνεργατών του στη Μυτιλήνη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης στην αρχή της ομιλίας του και απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους του τους είπε: «Σας ευχαριστώ αρχικά όλους σας που αποδεχθήκατε την πρόσκλησή μου και σήμερα βρίσκεστε εδώ… Να ξέρετε ότι η παρουσία σας εδώ δεν είναι καθόλου τυχαία… Αν κοιτάξετε γύρω σας θα δείτε ότι ο καθένας από εσάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα… Και γνωρίζω πολύ καλά ότι είστε άνθρωποι καλλιεργημένοι, άνθρωποι με ήθος και εργατικότητα…»

Ο Σταμάτης Μαλέλης συνέχισε: «Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα… Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που σας ανακοινώνω ανοιχτά ότι θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου».


Ο Σταμάτης Μαλέλης θα αναχωρήσει σήμερα το βράδυ για την Αθήνα και θα επιστρέψει σε 15 ημέρες και πάλι στη Λέσβο, όπου θα παραθέσει νέο τραπέζι σε 30 ακόμα φίλους και συνεργάτες του, όπως επίσης και τραπέζι σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ για να τους γνωρίσει όλους και να ανακοινώσει και με τον πιο επίσημο τρόπο την απόφασή του για την κάθοδό του στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Πηγή: www.lesvosnews.gr

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM