Παπακωνσταντίνου: Είμαι αθώος. Το κόμμα μου με πέταξε στα σκυλιά

Παπακωνσταντίνου: Είμαι αθώος. Το κόμμα μου με πέταξε στα σκυλιά Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
5

«Είμαι απολύτως αθώος, αρνούμαι τις κατηγορίες» τόνισε σήμερα στην απολογία του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος δικάζεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παρέμβαση υπέρ των συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα ο πρώην υπουργός μίλησε για "στημένη ιστορία" και είπε ότι το κόμμα του "με πέταξε στα σκυλιά".
«Δικάζομαι κάθε ημέρα... Ποιο τεκμήριο αθωότητας; Το κόμμα μου με είχε πετάξει στα σκυλιά το βράδυ εκείνο» είπε σύμφωνα με το ΑΜΠΕ κατά και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρός μου με διέγραψε το ίδιο βράδυ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις διαφθοράς πήγαινε στη Βουλή και τις υπερασπίζονταν. Δεν είχα κανέναν. Η δε ΝΔ ήταν χαρούμενη, γιατί είχε στο εδώλιο τον υπουργό του μνημονίου... Ξεφτιλίστηκαν στη Βουλή οι συνεργάτες μου... Τους ρωτάγανε ακόμη και τι κόμμα ψήφισα [...]. Εξαιρετικά δύσκολο, κύριε πρόεδρε, να σας εξηγήσω πώς ήταν η ψυχολογική μου κατάσταση, όταν μου είπαν ότι από τη λίστα... Βλέπω δημοσιεύματα ότι είμαι ο νούμερο 1 καταζητούμενος. Είναι οι χειρότερες μέρες της ζωής μου».

«Η ιστορία αυτή είναι στημένη. Δεν έχω κάνει καμία διαγραφή, καμία νόθευση. Δεν θα διανοούμην ποτέ να το κάνω» τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
Άσχετα με το αν είναι αθώος ή όχι, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να δικάζεται μόνο ο Παπακωνσταντίνου για αυτή την ιστορία ενώ είναι γεγονός ότι η επεξεργασία του USB έγινε αμέσως αφού μπήκε στο Υπουργείο ο Βαγγέλας.Ε, ναι.
«Είμαι απολύτως αθώος, αρνούμαι τις κατηγορίες» τόνισε σήμερα στην απολογία του ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος δικάζεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παρέμβαση υπέρ των συγγενών του στη λίστα Λαγκάρντ.Και από πίσω έπαιζε λυπητερά το μπουζουκάκι. Σαν παλιά ελληνική ταινία με τον Ξανθόπουλο.
Η εν λογω υποθεση μου φαινεται πολυ στον αερα και πως στηθηκε για την αναδειξη αποδιοπομπαίου τράγου.Η αρχικη λιστα χαθηκε "μυστηριωδως" και ολη η υποθεση εχει στηθει με το αντιγραφο του Βενιζελου που κανεις δεν μπορει να ξερει τι επεξεργασια εχει περασει απο τον ιδιο ή μεχρι να φτασει το συγκεκριμενο αντιγραφο σε αυτον.Επισης αν δεν κανω λαθος οι συγγενεις του Παπακωνσταντινου ειχαν δηλωμενα τα χρηματα που βρισκονται στην λιστα Λαγκαρντ, αρα δεν υπαρχει οποιοδηποτε κερδος αν η διαγραφη εγινε με δολο απο τον ιδιο.Αν μου λειπουν γεγονοτα μπορει να με διαφωτησει καποιος;