Σαββόπουλος: Ο Πολάκης μου θύμιζει αρκουδιάρη

Σαββόπουλος: Ο Πολάκης μου θύμιζει αρκουδιάρη Facebook Twitter
Eurokinissi/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
2

Με καυστικό τρόπο σχολίασε τον Παύλο Πολάκη ο Διονύσης Σαββόπουλος.


Ο τραγουδοποιός ανέφερε πως όταν ήταν μικρός, στην γειτονιά του, έφερναν μια αρκούδα για να χορεύει. «Ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη», είπε χαρακτηριστικά. 

«Έχουν μια ομοιότητα», πρόσθεσε. 

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για την κυβέρνηση της αριστεράς, σχολίασε πως «μας κυβερνάει μια αποτυχία της αριστεράς». 

«Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου, άνθρωποι που τον μιμούνται», συμπλήρωσε σκωπτικά. 

Ο Έλληνας τραγουδοποιός δήλωσε ωστόσο πως η κατάσταση αυτή τον στεναχωρεί. 

«Ο άνθρωπος που έπαιρνε 1000 ευρώ τον μήνα καταβυθίστηκε», σχολίασε για την εποχή του μνημονίου αλλά δήλωσε αισιόδοξος πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. 

Παράλληλα, με αφορμή τις συναυλίες του στο Άλσος του Πεδίου του Άρεως, μίλησε για την ανάγκη να ζωντανέψει ξανά το κέντρο της Αθήνας και κάλεσε τους δημάρχους να δεμευτούν σε ένα μίνιμουμ παρεμβάσεων. 

«Θεωρώ συμβολικό βήμα το 'Άλσος' για την ανάκτηση του κέντρου», είπε ο τραγουδοποιός. 

 
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ