Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας συζήτησε το περίγραμμα των μεταρρυθμίσεων

Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας συζήτησε το περίγραμμα των μεταρρυθμίσεων Facebook Twitter
0

Το περίγραμμα των μεταρρυθμίσεων συζητήθηκε χθες στη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ ενώ δεν μπήκαν σε θέματα ανάλυσης και ουσίας αυτών των μεταρρυθμίσεων, δήλωσε το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στον Αντ1 ο κ. Σακελλαρίδης έκρινε θετική τη συνάντηση την οποία χαρακτήρισε σημαντική. Όπως είπε επίσης, ο Πρωθυπουργός έθεσε μια σειρά από ζητήματα στη γερμανίδα καγκελάριο και παρουσιάστηκαν συγκλίσεις.

h

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM