Oλοκληρώθηκε το δείπνο - μαραθώνιος του Τσίπρα με την Μέρκελ

Oλοκληρώθηκε το δείπνο - μαραθώνιος του Τσίπρα με την Μέρκελ Facebook Twitter
0

Πάνω από τέσσερις ώρες διήρκησε το δείπνο του Αλέξη Τσίπρα με την Άγκελα Μέρκελ.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στο Βερολίνο, Παντελής Βαλασόπουλος, είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι με τη Γερμανιδα Καγκελάριο για τόσες πολλές ώρες κάτι που δείχνει ότι υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας.

Το γεύμα των δύο ηγετών που έγινε παρουσία συνεργατών τους έλαβε τέλος περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ενδέχεται να υπάρξει ενημέρωση των δημοσιογράφων από τον Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο που διαμένει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM