Στη Δικαιοσύνη προσήλθε ο Άλεξ Ρόντος, άλλοτε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου που το όνομα του ενεπλάκη στην υπόθεση της ΜΚΟ για τις αποναρκοθετήσεις.
Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη, έθεσε και επισήμως εαυτόν στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να παράσχει όλες τις αναγκαίες εξηγήσεις .
Ο κ. Ρόντος δήλωσε στη δικαστική λειτουργό τη διεύθυνση του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό προκείμενου όταν κρίνει εκείνη να τον καλέσει και αποχώρησε αφού σε βάρος του δεν έχει συνταχθεί κατηγορητήριο.
Πολιτική /
Στη Δικαιοσύνη ο Άλεξ Ρόντος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ που είχε καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση τον Έπσταϊν και τον πρίγκιπα Άντριου

Πάτρα: Πώς συνέβη το δυστύχημα με τη ναυτικό – «Παραβιάζονται σωρηδόν τα μέτρα ασφαλείας»

Γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος δεν θάβεται στο Βατικανό

Η πιο αγαπητή «φυγάς» της Αυστραλίας γύρισε σπίτι - Αγνοούνταν για 529 ημέρες

σχόλια