Tέσσερις ακόμη αντάρτες προβλέπουν οι F.T. στην ψηφοφορία της Τετάρτης

Tέσσερις ακόμη αντάρτες προβλέπουν οι F.T. στην ψηφοφορία της Τετάρτης Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Τέσσερις ακόμη διαρροές από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη, προβλέπουν οι Financial Times σε άρθρο τους, οι οποίες ωστόσο δεν θα "ρίξουν" το κόμμα ούτε θα γίνουν αιτία να μην ψηφιστεί το πακέτο των 86 δισεκ. ευρώ.

Αυτό όμως που προβλέπει η ιστοσελίδα είναι αυτή η εξέγερση να αυξήσει την πιθανότητα νέων εκλογών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

Οι τέσσερις θα προστεθούν στους 38 που είτε καταψήφισαν είτε ψήφισαν παρών στην περασμένη ψηφοφορία, αναφέρουν πηγές από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στους Financial Times.

Η δεύτερη ψηφοφορία, όπως σχολιάζει το δημοσίευμα αναμένεται να δημιουργήσει τριγμούς στο εσωτερικό, αλλά δεν θα υπάρξει κίνδυνος να μην ψηφιστούν τα μεταρρυθμιστικά μέτρα.

Οι τέσσερις επιπλέον διαρροές, καταλήγει το κείμενο, είναι αρκετές για να κατεβάσουν τον αριθμό των βουλευτών που υποστηρίζουν τον Τσίπρα κάτω από τους 120.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ