Τη δημαρχία της Κηφισιάς θα διεκδικήσει η σύζυγος του Νίκου Βούτση

Τη δημαρχία της Κηφισιάς θα διεκδικήσει η σύζυγος του Νίκου Βούτση Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Κηφισιάς ετοιμάζεται να διεκδικήσει η Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγος του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, έχοντας την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοτικός συνδυασμός με επικεφαλής την ίδια έχει τίτλο «Κοινωνία Παρούσα», δημοσιοποίησε την ιδρυτική του διακήρυξη παρουσιάζοντας τις θέσεις του καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Όπως αναφέρεται στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού: «Πλέον όλες και όλοι αισθανόμαστε ότι τα δύσκολα είναι πίσω. Έχουμε νέες προσδοκίες και μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα στην επούλωση των τραυμάτων στο σώμα της κοινωνίας, στην πραγματική οικονομία, στο εισόδημα και στη ζωή των κοινωνικά μεσαίων και ασθενέστερων που υπέστησαν τις πιο βαριές συνέπειες.

Όλοι και όλες, εμείς θέλουμε να συναποτελούμε μία κοινωνία παρούσα στα δρώμενα της πόλης γιατί πιστεύουμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, δηλαδή η διαχείριση των τοπικών υποθέσεων, δεν πρέπει να αφεθεί να είναι υπόθεση των ειδικών, όσων προέρχονται από τοπικά πολιτικά τζάκια ή από ομάδες ισχυρών συμφερόντων».


Η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11:00 στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» στο Δημαρχείο Κηφισιάς.

Η κυρία Παπάζογλου είναι της γενιάς του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είναι στενοί φίλοι ενώ γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, όταν εκείνος ήταν υπεύθυνος από την Πολιτική Γραμματεία για τη Νεολαία του Συνασπισμού.


«Ήταν μόλις 22 ετών και εγώ 44. Έχουμε πολύ καλή σχέση και έχουμε δύο μικρά παιδιά ενώ από τον πρώτο μου γάμο έχω και τον μεγάλο μου γιο. Η Αγγελική υπήρξε στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων.

Ήταν εξέχον στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού, φίλη με τον Αλέξη, τη Δούρου, τον Παππά και άλλα γνωστά σήμερα πρόσωπα», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η αστικοποίηση της αριστεράς.Γιατί να έχουμε μόνο Μητσοτακαίους, Καραμανλήδες και Παπανδρέηδες; Τώρα θα έχουμε και Βουτσαίους, Λοϊζαίους και Πλουμπιδαίους. Πιο ξύπνιοι είναι οι άλλοι;