«Τι γκόμενος είσαι!» - To viral βίντεο με τη θαυμάστρια του Μητσοτάκη

«Τι γκόμενος είσαι!» - To viral βίντεο με τη θαυμάστρια του Μητσοτάκη Facebook Twitter
6

Την Κυψέλη επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και εκεί είχε συνάντηση με μεγάλη θαυμάστριά του που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Το βίντεο με την ενθουσιασμένη κάτοικο της περιοχής έχει γίνει viral.

«Είσαι φοβερός!Τι γκόμενος είσαι!» είπε η νεαρή μητέρα όταν τον συνάντησε. Ο Μητσοτάκης αντέδρασε αμήχανα αλλά ευγενικά, στρέφοντας την προσοχή του στο μωρό της γυναίκας στο καρότσι. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην περιοχή έκανε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά.

«Εδώ στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος, για τον οποίο μίλησε σήμερα ο κ. Τσίπρας στη Βουλή, με τη σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν κάθε μέρα οι Έλληνες πολίτες. Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες, να μιλήσει στους ανέργους και να τους πείσει για αυτή την Ελλάδα την οποία μόνο ο ίδιος βλέπει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει πίσω πολύ λίγα από τα πολλά τα οποία πήρε αυτά τα τέσσερα χρόνια από τους Έλληνες πολίτες. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να πανηγυρίζει. Έχει πάρα πολλούς λόγους να απολογείται για τη σημερινή εικόνα της Ελλάδος. Οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στον κ. Τσίπρα και στην εικονική πραγματικότητα την οποία φιλοτεχνεί, με έμφαση στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στην περιοχή έκανε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο της Κυψέλης και τη Δημοτική Αγορά."..."Ας έρθει μία βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας ο κ. Τσίπρας, να μιλήσει στους συνταξιούχους, να μιλήσει στους μαγαζάτορες, να μιλήσει στους ελεύθερους επαγγελματίες" 'Η δεν πήγε στην Κυψέλη, ή δεν το είπε...Ο Τσίπρας μένει στη Κυψέλη...