Άγριο ξύλο μεταξύ παικτών σε αγώνα στη Βραζιλία - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο ξύλο μεταξύ παικτών σε αγώνα στη Βραζιλία - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Συνήθως είναι οι οπαδοί στις κερκίδες που ξεκινούν τα επεισόδια σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά στη Βραζιλία οι παίχτες χθες αποδείχθηκαν πιο οξύθυμοι.

Μπουνιές και κλωτσιές συνέθεσαν το σκηνικό πολέμου που εκτυλίχθηκε στο ματς Βιτόρια-Μπαΐα ενώ όλα ξεκίνησαν 13 λεπτά πριν το τέλος.

Παίκτης της Μπαΐα που έβαλε γκολ έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς τον κόσμο της Βιτόρια και στη συνέχεια η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, οι μπουνιές έπεφταν βροχή και μέσα σε λίγα λεπτά ο ποδοσφαιρικός αγώνας θύμιζε ρινγκ πάλης.


Ο διαιτητής απέβαλε όλους τους ποδοσφαιριστές και το παιχνίδι ματαιώθηκε. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι ποινές για τις δύο ομάδες.

Με πληροφορίες από Guardian/sportfm

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM