Απόψε τα ξημερώματα ο 7ος και τελευταίος τελικός του NBA.

Απόψε τα ξημερώματα ο 7ος και τελευταίος τελικός του NBA. Facebook Twitter
0

 

Σε λίγες ώρες στην Αμερική (ξημερώματα Παρασκευής ώρα Ελλάδος) θα διεξαχθεί ο έβδομος τελικός του NBA ανάμεσα στους Μιάμι Χιτ και Σαν Αντόνιο Σπερς. Το προηγούμενο έκτο παιχνίδι σημαδεύτηκε από το τρίποντο του Ray Allen, ένα από τα μεγαλύτερα τρίποντα στην ιστορία των τελικών, όταν δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα ισοφάρισε το σκορ και οδήγησε τον αγώνα σε παράταση όπου κέρδισε τελικά η ομάδα του Miam. Αν δεν γινόταν αυτό οι Spurs, θα πανηγύριζαν το πρωτάθλημα από προχθές.

Τώρα η σειρά είναι 3-3 και οι δύο μεγάλες ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο American Airlines Arena στον 7ο και τελευταίο τελικό. To παιχνίδι σίγουρα θα κριθεί στις λεπτομέρειες, την κούραση και το χαρακτήρα των μεγάλων παικτών: LeBron James, Dwyane Wade εναντίον Tony Parker και Tim Duncan. Δείτε στο βίντεο τα highlights του συγκλονιστικού έκτου τελικού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM