Η διοίκηση της Arda Kardzhali, μία ομάδας στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου της Βουλγαρίας, απολογήθηκε, καθώς πριν από τον αγώνα με την Lesvki Sofia οι παίκτες τήρησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμην ενός πρώην ποδοσφαιριστή ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ζωντανός.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν κοντά στο κέντρο του γηπέδου, με τους παίκτες να σκύβουν τα κεφάλια προς τιμήν του Γκάντσεφ πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης του πρωταθλήματος, την Κυριακή, 16 Μαρτίου.
Ωστόσο, πριν τελειώσει ο αγώνας, η Arda Kardzhali έκανε ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook, λέγοντας ότι είχε λάβει λανθασμένες πληροφορίες για το θάνατο του Γκάντσεφ.
Η συγγνώμη της Arda Kardzhali
«Η διοίκηση της PFC Arda θα ήθελε να εκφράσει μια τεράστια συγγνώμη στον πρώην παίκτη της Arda Petko Ganchev και στους συγγενείς του, αφού ο σύλλογος έλαβε λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με τον θάνατό του», έγραψε ο σύλλογος.
«Ευχόμαστε στον Petko Ganchev πολλά ακόμη χρόνια καλής υγείας και να απολαύσει τις επιτυχίες της Arda».
Ο αγώνας έληξε 1-1.
Με πληροφορίες από Reuters