Challenge Cup: Στον τελικό με ανατροπή ο Ολυμπιακός -Νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό

Challenge Cup: Στον τελικό με ανατροπή ο Ολυμπιακός -Νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
0

Στον τελικό του Challenge Cup ανδρών στο βόλεϊ θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με ανατροπή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μετά από τα επεισόδια που ξέσπασαν εχθές που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα, οι δύο αντίπαλοι βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά σε ένα ματς ντέρμπι.

Οι «πράσινοι» είχαν νικήσει 3-1 στον πρώτο αγώνα στο Ρέντη, πήραν και το πρώτο σετ σήμερα στο -άδειο από φιλάθλους- κλειστό του Αγίου Θωμά και προηγήθηκαν 24-23 και 25-24 στο δεύτερο σετ, αλλά οι Πειραιώτες επέστρεψαν από την... κόλαση, πήραν τρία συνεχόμενα σετ και έκαναν το 1-3 (25-22, 25-27, 21-25, 17-25), για να ακολουθήσει «ερυθρόλευκος περίπατος» στο χρυσό σετ (6-15), που τους έδωσε την πρόκριση.

Στον διπλό τελικό, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το πρώτο ματς στις 8/3 στο Ισραήλ και τη ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην Αθήνα.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM