Champions League: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Champions League: Πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο Τορίνο ο Ολυμπιακός Facebook Twitter
0

Σαφώς βελτιωμένος ο Ολυμπιακός, το πάλεψε όσο μπορούσε μέσα στο Τορίνο, αλλά ηττήθηκε 2-0 από τη Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Ο Ιγκουαϊν στο 69' και ο Μάντζουκιτς στο 80' οι σκόρερ της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Στην επανεμφάνισή του στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Τάκης Λεμονής παρέταξε τους «ερυθρόλευκους» με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τους «μπιανκονέρι».

Οι παίχτες της Γιουβέντους είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ολυμπιακό να απαντά με 3-4 καλές αντεπιθέσεις.

Τελικά, η λύση για τη Γιουβέντους ήρθε από τον πάγκο. Ο Ιγκουαίν πέρασε στο παιχνίδι και στο 69' , έπειτα από διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 80' ο Ένγκελς πρόλαβε το πλασέ του Ντιμπάλα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, όμως αυτή πήγε πάνω στον Μάντζουκιτς και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 2-0 έμεινε ως το τέλος, καθώς από εκεί και πέρα έπεσε κατακόρυφα ο ρυθμός του αγώνα κι έτσι η πειραϊκή ομάδα γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση.

Γιουβέντους: (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (81' Μπενατιά), Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπεντανκούρ, Κουαδράδο (60' Ιγκουαίν), Ντιμπάλα, Ντούγκλας Κόστα (84' Μπερναντέσκι), Μάντζουκιτς.


Ολυμπιακός: (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Κούτρης, Νικολάου, Ένγκελς, Ρομαό, Ζντιέλαρ (77' Φορτούνης), Οφόε, Πάρντο (72' Μπεν), Σεμπά, Εμενίκε (88' Μάριν).

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης

Από τους σημερινούς αγώνες ξεχώρισε η εμφατική νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στη Μπάγερν με 3-0.

Βασιλεία - Μπενφίκα 5-0

ΤΣΣΚΑ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4

Σπόρτινγκ - Μπαρτσελόνα 0-1

Άντερλεχτ - Σέλτικ 0-3

Ατλέτικο - Τσέλσι 1-2

Καραμπάγ - Ρόμα 1-2

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM