Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Σβεν Γκόραν Έρικσον- «Ίσως έχω έναν χρόνο ζωής ακόμα»

Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Σβεν Γκόραν Έρικσον- «Ίσως έχω έναν χρόνο ζωής ακόμη» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Σουηδός προπονητής, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του πως διαγνώστηκε με καρκίνο και «έχει έναν χρόνο ζωής ακόμη».

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ» δήλωσε, παράλληλα, ο εμβληματικός προπονητής της εθνικής Αγγλίας και της Λάτσιο Σβεν-Γκόραν Έρικσον μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του. «Δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος. Είναι καλύτερα να μην το σκέφτεσαι» κατέληξε.

Ερωτηθείς για το ποια είναι η πρόγνωση, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό P1 της Σουηδίας ότι έχει «ίσως στην καλύτερη περίπτωση ένα χρόνο, στη χειρότερη λίγο λιγότερο, ή στην καλύτερη ίσως και περισσότερο. Δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος. Είναι καλύτερα να μην το σκέφτεσαι».

Σβεν-Γκόραν Έρικσον: Πώς ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο 

Αποκάλυψε ότι κατέρρευσε ξαφνικά ενώ πήγαινε για τρέξιμο 5 χιλιομέτρων. Αφού είδε τους γιατρούς του, αποδείχθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε επίσης καρκίνο. Όπως είπε: «Δεν ξέρουν πόσο καιρό είχα καρκίνο, ίσως ένα μήνα ή ένα χρόνο».

Ο Έρικσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε καθίσει μεταξύ άλλων στους πάγκους των Λάτσιο, Ρόμα και εθνικής Αγγλίας, είχε ανακοινώσει πριν από περίπου ένα χρόνο ότι σταματάει την καριέρα του ως προπονητής για λόγους υγείας.

Με πληροφορίες από SkyNews


 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM