Διαρρήκτες άνοιξαν σπίτια παικτών της Λιόν ενώ έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα

Διαρρήκτες άνοιξαν σπίτια παικτών της Λιόν ενώ έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα Facebook Twitter
EPA
0

Θύματα διαρρηκτών έπεσαν τρεις ποδοσφαιριστές της Λιόν χθες το βράδυ, ενώ αντιμετώπιζαν την ισπανική Μπαρτσελόνα εντός έδρας, για τους ομίλους του Champions League.

Στις 12:45 τα ξημερώματα, η αστυνομία κατέφτασε στο σπίτι του επιθετικού της Λιόν, Μέμφις Ντεπάι, στο προάστιο Εκουλί, όπου διαρρήκτες είχαν σπάσει ένα από τα παράθυρα της οικίας του, παίρνοντας μαζί τους πολύτιμα αντικείμενα ανυπολόγιστης, μέχρι στιγμής, αξίας. 

Οι μεσοεπιθετικοί Λούκας Τουσάρ και Παπέ Ντιόπ, που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο, επέστρεψαν στα σπίτια τους αντικρίζοντας παρόμοια εικόνα. 

Όσο οι δύο αθλητές αγωνίζονταν με τα χρώματα της ομάδας τους, κλέφτες έσπασαν την πόρτα του υπογείου, στο σπίτι του Τουσάρ, αφαιρώντας έναν σάκο και ηλεκτρονικά συστήματα πολυμέσων. Οι κλέφτες προσπάθησαν να πάρουν και το αυτοκίνητό του, χωρίς επιτυχία. 

Διαρρήκτες χτύπησαν και το σπίτι Ντιόπ, μπαίνοντας από την ταράτσα. Έφυγαν με επώνυμα ρούχα και κοσμήματα. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις ενώ η αστυνομία κάνει λόγο για «χαρακτηριστικό μοτίβο» δράσης. 

Ο Ντεπάι είχε πέσει θύμα διαρρηκτών και τον περασμένο Σεπτέμβριο, την ώρα που η ομάδα του έπαιζε απέναντι στη Νις. Τότε οι δράστες είχαν κλέψει αντικείμενα αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Παίκτες της Μαρσέιγ και της Παρί, έχουν επίσης μπει στο στόχαστρο κλεφτών ενώ έπαιζαν επίσημους αγώνες σύμφωνα με την αστυνομία. 

Οι κλέφτες φαίνεται πως βάζουν στο στόχαστρο και παράγοντες των ομάδων, που δίνουν το παρών στους αγώνες και απουσιάζουν, αυταπόδεικτα, από τις οικίες τους. 

Στις 8 Φεβρουαρίου, διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι του προέδρου της Μαρσέιγ, Ζακ Ανρί Ερόντ, την ώρα που εκείνος παρακολουθούσε την ομάδα του στην Ντιζόν. 

Ο επιθετικός της PSG Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ έπεσε πέρυσι δύο φορές θύμα διαρρηκτών - μία τον Νοέμβριο και μία τον Δεκέμβριο ενώ και ο αρχηγός της ομάδας, Τιάγκο Σίλβα, βρήκε το σπίτι του ανοιγμένο όταν επέστρεψε από ματς, μέσα στον Δεκέμβριο. 

Με πληροφορίες από AFP

 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM