Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΠΑΕ

Εισβολή οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΠΑΕ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
0

Έκρυθμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αφού όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, μία μικρή μερίδα εξαγριωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού εισέβαλλε στα γραφεία της ΠΑΕ προκαλώντας ζημιές, ενώ επιτέθηκε φραστικά και σε στελέχη της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί φέρονται να αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Στο μεταξύ, ξαφνικό διαζύγιο προέκυψε σήμερα μεταξύ της ΠΑΕ και του Νίκου Λυμπερόπουλου, με τους «Πράσινους» να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM